søndag 11. april 2010

Sunny Sunday. :D

I helga har det vært nydelig nydelig SOL. Så vi har fått byttet dekk på bilen, vasket båten (skal selges), oljet alle utemøblene og beiset verandaen 1 strøk. Kjempedeilig å gjøre noe fornuftig samtidig som vi er ute i sola. Mannen har i tillegg fått seg en sykkeltur på et par mil, så han er rimelig fornøyd med søndagen.
Var forresten ganske flink i går også, fikk ryddet endel inne i huset og lagt gulv inne på kneloftene. Så nå er det bare å fylle de med ting og tang som vi ikke bruker så ofte. GLEDER meg til vi får ryddet bort alt rotet!!!
I tillegg fikk jeg ryddet opp litt i blomsterbedene mine, og det hjalp godt på å få krokusene og de spirende tulipanene ut av villnisset. :) Samtidig så er blomsterpottene blitt klare for ny beplantning.

Har hatt litt "ubehag" nedentil etter kontrollen på fredagen. Antar at det bare er pga kontrollen, og evt det at jeg har sinnsykt hard avføring (linfrø og dufalac funker ikke lenger). Det er nesten sånn at det kjennes ut som om det er nedpress, og det er ikke en følelse jeg liker, for å si det mildt. Jeg skal ringe jordmor i morgen og avtale time til kontroll hos henne, får forsøke å huske på å nevne det da. Hvis det er noe som fortsetter ihvertfall.

Nå skal jeg ihvertfall ta det med ro resten av dagen, og bare gjøre litt sorteringsarbeid som kan gjøres sittende!


3 kommentarer:

 1. Wow så flinke dere har vært! Her har jeg ikke gjort noe som helst hele helga. Har vært gressenke og følte for å slappe av før forsøket :)

  Men du, hva var grunnen til at du hadde så hard avføring? Tok du jerntabletter?

  Har du forsøkt med svisker og blåbær og slikt?

  Du kan også forsøke å drikke ren olje hvis du klarer. Evnt. lag en smoothie med masse olje og blåbær + litt isbiter og en skvett juice. Oljen vil stivne i små biter, men det er bare å gulpe i seg. Se om ikke det hjelper :klemme:

  SvarSlett
 2. Har forsøkt endel div, men skal prøve noe av det du nevner også. Blir alltid sånn i graviditeten, ellers er jeg ganske skiftende og normal... ;)
  Takke-takk! :klemme:

  SvarSlett
 3. Si om det hjelper da :) Har bare brukt det selv under forstoppelse når jeg har gått på lavkarbo :)

  Olje bruker de jo til kalvene når de eter for masse gress og får kollikk også. Da får de en riiiimelig rennende smørje :knegg:

  Eller, de bruker vel parafin også. Det er visst rimelig lakserende.

  Du kan ta og sleike litt borti bensin. tror det skal være ekstremt lakserende. men kanskje ikke sååå sunt, hhahaha :P

  SvarSlett