tirsdag 4. januar 2011

Og så begynner bekymringene

I går, 6+0, kom for første gang litt lyse lyse rosa blod på papiret da jeg tørket meg etter å ha vært på do. :(
Det var mer enn nok til å skjønne helt sikkert at det var blod, og det fortsatte å komme. I natt var jeg oppe bare en gang, og da var det kanskje litt mindre, og i dag morges har det stoppet opp. Men det kom godt med rustrøde/brune crinone-rester med ut på staven etter jeg hadde satt dagens dose.
Jeg vet jo hvor vanlig det er med blødninger i 1. trimester, men jeg pleier ikke å blø da. Jeg skylder på crinonen, har aldri tatt den lenger enn 14 DPO. Eller at det er tvillinger, og at det er sinnsykt økt blodgjennomstrømming og strekking av vev.  ;)
Men det er ikke no gøy!
11 dager igjen til UL. Syns ikke det er noe vits å fremskynde den, vil være sikkert på at hjertet er forventet å skulle slå når jeg kommer inn der. Hvis ikke blir det bare mere pes. Får heller se om jeg ber om å få den tidligere om blødningen tar seg opp igjen.

7 kommentarer:

 1. Hei Esme;)

  vi liker ikke dette her.... Men...

  Det er nok mest sansynlig Crinonen som gjør slimhinnene irriterte! Jeg har alltid hatt rosa utflod når jeg har brukt den, både når jeg ikke har blitt gravid og når jeg ble det i januar i fjor!

  Her gjelder kun positive tanker;) du er GRAVID, og skal være det til august! Det er deres tur nå;) sender deg mange gode klemmer og krysser bein, fingre,armer,tær og det jeg kan få til;)
  masse lykke til og den 14. Gleder jeg meg til å lese om to blinkende hjerter;) dere får nok dobbelt opp for alt strev!!;)

  klemmer fra babyja

  SvarSlett
 2. Satser på skjøre slimhinner/irritasjon fra crinone jeg. Men man vil jo ikke se blod uansett grunn! Håper det gir seg snart.

  Kjenner du selv om du er sår inni der a?

  Og enig i at du ikek bør ta UL før du VET at du skal kunne se bankende hjerte. For som du sier så blir det jo bare ekstra pes.

  Du kan jo evnt dra og måle hcg med to dagers mellomrom da? Det gjorde jeg da jeg blødde (les spotta) i starten og det hjalp på nervene :)

  SvarSlett
 3. Signerer Adel her;)
  Ikke moro, men trenger ikke være noe. Minner om at jeg blødde i en hel uke etter IVF. Men sitter jo her med Emil nå.
  Håper det kan få deg til å ikke bekymre deg :)

  Klem fra Mette

  SvarSlett
 4. det har heldigvis ikke kommet tilbake utover dagen, og jeg krysser fingrene for at det holder seg slik!! Jeg vet jo at det ikke behøver å bety noe, så håper bare på positiv UL neste fredag!!
  Takk for trøst, venner.

  SvarSlett
 5. Krysser alt for at dette er uskyldig - og sånn høres det jo også ut!

  SvarSlett
 6. Håper det har gitt seg, og ikke kommer tilbake ! Krysser alt jeg har for oss begge Esme. Augustbaby skal vi begge ha, om ikke 2 hver;) Håpefull/Lykkeliten

  SvarSlett
 7. Krysser alt for dere :) Dette skal gå bra : )Klem fra Callie

  SvarSlett