lørdag 24. april 2010

Lørdag og SOL

I dag har vi faktisk vært litt flinke til å rydde og ordne her hjemme. Mannen startet dagen på sykkeltur arrangert av Elixia, og det ble 6,1 mil. Rimelig sliten etterpå, men har fått masse pepp om hvor sprek og sexyful han er etterpå :D Så da har han greid å vaske badet og støvsuge huset og vært på fyllinga med masse skrot i tillegg etterpå. *Flinke Mannen*
Jeg har tørket støv og ryddet, og så har jeg gjort klar grillen til sesongen :D Så i dag blir det grillings!! Gleder meg, nå er sommern nesten her altså!!!

4 kommentarer:

 1. Hei!

  Jeg leser på bloggen din hver dag:) Jeg er gravid i uke 14+3, og skal sette på cerlage nå straks. Jeg kunne tenkt meg å sende deg en mail så kunne vi kanskje følge hverandre... Skjønner hvis du ikke vil det altså, men tenkte det er lov å spørre:)

  SvarSlett
 2. Ble nesten litt stresset over å lese alt dere har fått godt *fnise*

  SvarSlett
 3. Hihi, sexyful.

  Flinke mannen din =)

  SvarSlett
 4. Vi virker kanskje litt mer effektive på trykk enn vi er i virkeligheten :fnise: Men er veldig fornøyd med Mannens innsats, ja :D

  Kjære Anonym:
  Da jeg startet denne bloggen, kom jeg etter endel tenking frem og tilbake frem til at jeg skulle holde den anonym. Den fungerer mye som en dagbok for meg. Samtidig synes jeg jo at vi som er i denne situasjonen, få som vi er, bør kunne støtte hverandre gjennom det. Jeg er ihvertfall skeptisk til å legge ut e-postadressen min her sånn at alle kan se, men har et annet, kanskje mer tungvindt, forslag. ;) Jeg er ganske mye på et forum som heter snartmamma (http://forum.snartmamma.com/) hvor nicket/brukernavnet mitt er det samme som her; esmeralda. Om du kunne registrert deg på det forumet, er det mulig å sende personlige meldinger til hverandre, bl.a., men fortsatt forbli anonyme om vi vil det. Du kunne jo finne meg der og sende en slik personlig melding (trykk på nicket mitt, kontaktinfo, og send PM), og evt skrevet e-postadressen din der om du vil???

  SvarSlett