fredag 30. april 2010

Navnegenerator...

Kom over link til denne svenske navnegeneratoren i en annen blogg...
Der kan man skrive inn sitt eget og mannens navn, og så skal den komme opp med det jente eller guttenavnet som barnet bør få. For at det er sagt, Mannens og mitt navn er 2 forholdsvis vanlige Norske navn som også er helt vanlige i Sverige. Her er resultatet vårt:

Guttenavn:
Placering på namntoppen 2009: Inte i topp 100
Antal män med namnet i Sverige: 85
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 4
Namnbetydelse
Zakariya, är ett afrikanskt mansnamn, ursprungligen från Somalia. I Sverige finns det 46 män som har förnamnet Zakariya. Av dessa har 39 namnet Zakariya som tilltalsnamn/förstanamn. Nästan alla som bär det har det som sitt tilltalsnamn. Det finns äver 4 kvinnor i Sverige som heter Zakariya men ingen av dem har det som tilltalsnamn. Se Sakarias och Zakariya (islamisk profet).

Jentenavn:
Placering på namntoppen 2009: Inte i topp 100
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 694
Namnbetydelse
Zeinab (med varianter som Zainab och Zaynab) är det arabiska namnet på en väldoftande växt. Zaynab var namnet på en dotter, ett barnbarn och två hustrur till Profeten Mohammed.

Jæ trukke're!!!

4 kommentarer:

 1. Morsom sak, men de kunne jo valgt noen mer vanlige navn... vi fikk også rare navn og velger nok ikke noen av dem...

  SvarSlett
 2. Min gutt skulle hett Carlos ifølge den sida.. Han fikk ett helnorskt navn istedet :)

  SvarSlett
 3. Hehe, våre barn skulle hett Eivor eller Einar i følge den generatoren, men det blir nok litt for norsk for min manns italienske familie, gitt ;) Ellers har vi dobbeltnavn begge to - jeg helnorsk og han italiensk, så jeg sjonglerte litt med dem, og jammen kom det opp mange rare forslag - ene jentenavnet var faktisk et vi har på blokka i tilfelle vi skulle få barn - nemlig Christel :) (mine barn har alle navn som begynner på Chr)

  SvarSlett
 4. Vi fikk Elif på jente og Elvis på gutt (!) :rofl:

  Hahahhaha, det er da godt vi kan velge navnene selv altså :)

  SvarSlett