torsdag 8. april 2010

Ny kontroll i morgen

I morgen kl 11 skal jeg til ny kontroll med UL. Jeg er veldig spent på å få høre hvordan LMH har utviklet seg og om jeg kan begynne å gå turer med Voffsen igjen... Heldigvis så har angelsounden bekreftet at det fortsatt er liv der inne, så akkurat nå er jeg ikke så bekymret for det.

Ellers har jeg endelig fått tatt meg sammen i dag, og skrevet ferdig skjema om reiseutgifter ifm forsøket i januar. På hengende håret, det er vel 3 mndrs frist.... Får sendt det inn i morgen, må bare ha Mannens underskrift på det ene skjema. Har også gjort klart skjema for medikamentutgifter, så får sendt inn det med det samme. Er ikke så mange pengene det er snakk om, og jeg har vel egentlig tenkt at om det blir et barn utav det hele så er det penger jeg gladelig betaler. Men samtidig så har vi ingen garanti, og de pengene kommer sikkert godt med enten for å kjøpe ting til barnet, eller ved nye forsøk senere. Får ta med oss det som det offentlige er villig til å betale!!

Etterpå skal jeg kjøre for å møte Mannen hos svigermor, sånn at han får skiftet dekk på begge bilene. Vi har dekkene lagret i garasjen hennes, vi har litt liten lagringsplass. Dessuten er det flatt i gården hennes, så det er en ideell plass å skifte dekk på. Nok et vårtegn!! Dessverre ikke så mye jeg kan hjelpe med, men jeg kan sikkert stå og se pen ut... ;) Det hjelper nok masse... ;D

Ellers har jeg syk lyst på Sushi, men fikk ikke tak i i går. Og er langt i fra så avansert at jeg kan lage det selv... vi får se om lykken snur seg en av dagene.

3 kommentarer:

 1. Så koselig å lese oppdsateringene dine :)

  Lykke til på kontroll i morgen. Skulle gjerne hatt angelsound jeg også :)

  SvarSlett
 2. Masse lykke til i morra - og det holder da vel leeeeeeeeenge om du står og ser pen ut mens mannen skifter dekk ;)

  SvarSlett
 3. Takk for det!
  Nå høljregner det her, så det blir ikke noe dekkskifte. Det gjør jo bare jobben min ENDA lettere!! :D

  SvarSlett