mandag 13. september 2010

Lisa Williams.

Showet i går var superkult, og jeg er ihvertfall ikke mer skeptisk etterpå. Den dama er bare helt rå, det er helt umulig å skulle tippe alt det hun fortalte. Ingen av oss ble plukket ut, og det var vel forsåvidt like greit. Vi snakket om det på forhånd, at vi ikke trodde at det var noen som hadde noe spesielt å fortelle oss. Og da var det bedre at de som fikk kontakt fikk snakket med sine. Var bl.a. 2 mødre som fikk kontakt med døtrene sine som var 1,5 år og 7 år da de døde. Var ganske hjerteskjærende å høre på.
Og så var det en mann som også hadde vært på showet i Bergen som i går fikk kontakt med broren sin som hadde dødd under litt ulne omstendigheter i USA i 85. Viste seg at han hadde vært deppa og rusmisbruker og hadde tatt sitt eget liv. Og han mannen følte seg så alene i verden, selv om han hadde søsken, for han hadde ikke så god kontakt med dem. Men så kom foledrene hans og denne broren og fortalte at de var med ham og at han ikke skulle føle seg så alene. Det var ganske fint.

Ellers lite å melde.
Takk for kommentarer og bursdagshilsener! Det går likar no. :o)

1 kommentar:

  1. Så kult! Og ja, akkurat hun dama der tror jeg på altså. mange "mediumer" og sånn som jeg syns blir for fjollete, men akkurat hun her virker litt for forbausende korrekt på ting :)

    Håper formen din er bedre?

    SvarSlett