torsdag 17. januar 2013

7+1, tiden snirkler seg avgårde


Enda er det LENGE igjen til "tidlig" UL. Ja, jeg sier "tidlig", for når man er godt over uke 9 synes jeg det begynner å bli litt sent... :/
Ellers synes jeg symptomene er litt svingende. Noen ganger synes jeg de er litt i overkant, andre ganger synes jeg at de er alt for fraværende. Gleder meg til jeg kan begynne å bruke doppleren litt når jeg føler meg usikker!

Jeg har jo kontaktet "proffen min" på Riksen for å få oppfølging dette svangerskapet også. Og i dag har jeg fått innkalling i posten, men fikk til så masse forskjellig at jeg må ringe innover i morra for å høre hva som er hva. Det jeg har forstått er at vi har fått time til ordinær UL 2. april. dvs 17+6 etter egen beregning. Jeg spurte også proffen om jeg kunne få oppfølging på ADI-pol denne runden. De har en spesiell oppfølging av overvektige gravide, og jeg tenkte at det hadde vært innmari greit om jeg ikke gikk opp så utrolig mye denne gangen. Men selv om jeg vet endel om det med slanking sånn ellers, så er det noen spesielle hensyn å ta når man er gravid. Og det trenger jeg hjelp til tror jeg. Så jeg har fått innkalling til time på ADI-pol 31. januar. Men det er samme dag som jeg har min tidlige UL, så jeg må forsøke å endre på det tror jeg.
Og så var det en timeavtale til, 12. februar. Mulig det er til Proffen. Da er jeg blitt 10+6, så det er vel i grunnen greit.

Ellers ikke så mye å berette. Satser på at jeg fortsatt er gravid!

5 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med søsken-spire.fulgte bloggen din med prinsen også.
  ADI-pol er supert for oppfølging, men ernæringsfysiologene kan være ganske tøffe.
  Jeg fikk først time hos ernæringsfysiolog og senere time hos jordmor. Ikke alltid de klarer time d samme dag/etter hverandre og i starten er det tett med ernæringsfysiolog.
  Lykke til med svangerskapet :-)

  PS- i andre svangerskap fant jeg hjertelyden med Angelsound mellom 8 og 9 uker.
  Enig med deg i at det er lenge å vente på tidlig UL til 9 uker. I denne sammenhengen ihvertfall

  SvarSlett
 2. Hei, Esmeralda.
  Fantastisk blogg du har, jeg har lest alt, og er så glad for at jeg har funnet deg!
  Jeg vil gjerne komme i kontakt med deg, da jeg vurderer en TAC. Kunne du gitt meg mailadressen din, ville jeg blitt lykkelig.

  SvarSlett
 3. Hei Carola.

  Du kan skrive til meg på e-post: esmeralda890@hotmail.com

  Ser frem til å høre fra deg, og håper jeg kan hjelpe deg! :)

  SvarSlett
 4. Hei igjen! Jeg forsøkte å sende deg en mail nå, men lurer på om det var feil adresse - den kom ikke fram?

  SvarSlett
 5. Hmmm. Det har visst skjedd noe med den e-postadressen. :(
  Kan du sende til esmeralda.knerten@gmail.com i stedet??

  Sorry!

  SvarSlett