fredag 24. februar 2012

Knerten 6 måneder.

Denne bloggen har ligget brakk det siste halve året, jeg har hatt andre ting å konsentrere meg om. :D I tillegg så er jeg usikker på hva jeg vil med denne bloggen videre. På den ene siden har den vært en god skriftelest i dårlige tider, men på en annen side så vil jeg bevare anonymiteten videre, og det er litt vanskelig å si så mye om Knerten da.

Vi får se om jeg kommer sterkere tilbake.

Imidlertid så er jeg blitt påminnet bloggen fordi det er ei annen norsk jente som muligens skal over til Dr.D for å få TAC. Skal ikke si at min blogg akkurat er inspirasjonen til det, men at man kan hjelpe andre i samme, eller lignende, situasjon til informasjon, er godt å tenke på.


Ellers må jeg bare si at livet som Mamma er HELT fantastisk! Jeg overraskes stadig over hvor stor kjærlighet man kan føle for en sånn liten krabat. Han er så utrolig søt, god, blid, og morsom, jeg koser meg glugg ihjel. ;D Og i dag er han allerede ett halvt år. Tenk så fort tida har gått, jeg synes han kom for bare ett par uker siden. Skulle ha postet bilder av ham, skrytt litt, men så er det denne anonymiteten da... Vi får se.

4 kommentarer:

 1. Artig å høre fra deg igjen. Har fulgt bloggen din lenge. Det er deg virkelig vel unt å få oppleve å være mamma. Lykke til videre, håper å få lese mer om livet ditt:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for kommentaren.
   Ja, jeg teller fortsatt på knappene... ;)

   Slett
 2. Nå har jeg brukt mange timer på å lese hele bloggen din. Du skriver godt, og har en veldig interessant historie. Det er helt ufattelig trist at du har mistet tre barn, men også så inderlig fint å lese at du ikke ga opp, og lyktes.
  Jeg mistet selv min sønn i uke 19. Han var sprell levende ved fødsel. Obduksjonsrapporten viste ingen feil på babyen, men en liten infeksjon i morkaka. Sorgen ved en slik hendelse er ikke til å beskrive, og at du har taklet tre stk, kan jeg ikke fatte. Du må være fantastisk sterk. Tusen takk for at du deler erfaringene dine.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære deg, det er alltid trist å høre om andre som mister sine ønskede barn. De har funnet milde infeksjoner hos meg også etter jeg har mistet, men sannsynligvis har disse kommet i andre rekke etter at livmorhalsen har åpnet seg og latt bakteriene slippe til opp i livmora. Det var ikke infeksjonen som gjorde at jeg mistet.
   Nå vet jeg ikke hva som skjedde med deg, og skal ikke krisemaksimere.. men det høres litt rart ut at en liten/mild infeksjon skal være nok til at du mistet, og synes at du skal kreve sjekk av livmorhalsen ved en ny graviditet!
   Lykke lykke til!! :)

   Slett