fredag 29. juli 2011

35+4

I dag har jeg vært en tur på UL av hjertet (mitt), og alt så bra ut. Har en bilyd som kommer når jeg er gravid, noe som skjer hos ganske mange gravide. Har fått sjekket det ut tidligere, men Henriksen ville få gjort en ny UL siden det er lenge siden og jeg nå er mye lengre i svangerskapet enn jeg har vært tidligere, samt at jeg er så innmari tung i pusten for tiden. Men som sagt; alt så aldeles perfekt ut, litt hyperkontraktibilitet og høy puls som begge deler er helt naturlige i svangerskapet. Hjertet må jo pumpe en god del ekstra blod rundt i kroppen, og da må det både slå fortere og hardere enn det gjør til vanlig. I tillegg kunne hun fortelle at hjertet lå trøkt ett gidt stykke opp i brystkassen ifht vanlig, pga den store magen. ;)

Mannen var med meg til JM på torsdagen, og det ble en fin time for oss alle sammen. Vi gikk igjennom litt av det praktiske i forbindelse med KS. Etter timen gikk Mannen sporenstreks på nettet og shoppet babybøker sånn at han får forberedt seg litt... han har vel knapt tatt i en baby før. ;)
Vi har bestemt oss for å sove på hotell natta før KS'et, og har booket rom på Gaustad. Tror det kan være like greit i stedet for å stå opp kl 3 for å dusje og gjøre seg klar før vi må kjøre innover. Satser på at det blir bra, selv om det jo hadde vært aller mest komfortabelt å være hjemme siste kvelden. Det blir litt ekstra stress med den lange kjøreveien.

Og så har vi bestilt en kjærestetur til Spa på vestkysten av Sverige. Det blir når jeg er 37 uker, og vi planlegger å ta det med ro og kose oss sammen en siste gang som bare oss to. Jeg skal få Mamma-massage og fotbehandling, mens Mannen skal ha klassisk massage. I tillegg får vi fri bruk av diverse bassenger etc, jeg får spørre Henriksen om han synes det er greit at jeg bader... skal ha kontroll hos han den samme dagen som vi drar, og det er også bryllupsdagen vår!
Jeg har jo holdt meg unna bading så langt dette svangerskapet, så takler nok å holde meg unna de siste ukene også! :)

Sorry litt rotete innlegg og sikkert mange skrivefeil. Klokka er midt på natta, jeg er trøtt men sitter ute på verandan for å kjøle meg ned. Forsøke å legge meg samtidig med Mannen men det var ALT for varmt inne på soverommet. Begynner kanskje å bli levelig nå, men akkurat nå er Knerten kjempeaktiv så tror jeg drøyer det litt. Hadde vært kjekt å få sove når man først legger seg!

5 kommentarer:

 1. høres lurt ut med hotell før KS altså. og så kooos med spaweekend :) shit altså, nå er det virkelig ikke lenge igjen!!! helt sykt!!

  SvarSlett
 2. Jeg blir fortsatt kjempeglad for hver melding du legger ut her :) Tenk, nå er dere snart helt i mål!!!

  SvarSlett
 3. Jeg leser også med stor iver på hver minste ting du skriver her! Herregud, du er snart mamma! Blir rørt bare av å tenke på det! Håper din ks blir like flott som min opplevelse. De er virkelig flinke på Riksen! :) masse lykke til. Husk å ha en liten baby lue klar når dere kommer til sykehuset:)
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 4. Mette: Hvorfor skal jeg ha en babylue klar??

  SvarSlett
 5. Har fulgt bloggen din lenge, men ikke kommentert, og syns det er fantastisk at det går så bra med deg :) Tok selv KS på Riksen for snart et år siden, og syntes det var en fin opplevelse. Masse hyggelige jordmødre på barsel også.

  Masse lykke til!! :)

  Hilsen Veronica.

  SvarSlett