tirsdag 12. april 2011

CD 20+1, også etter ord. UL!

Endelig var det vår tur til å få sett ordentlig nøye på huleboeren i dag.  
Mannen og jeg stabbet oss på beina tidlig-tidlig i dag morges for å rekke frem på RH til tross for rush-trafikk. Vi var nok to stykk trøtte, men spente, foreldre som kom frem til slutt. Rakk akkurat å tisse i en kopp før vi ble ropt inn, begynner å bli en vane at jeg i ørska går på do på morgenen uten å huske å samle de edle dråpene for videre undersøkelser...
Vi fikk komme inn til ei hyggelig JM som foreløbig ikke var ferdig utdannet UL-JM. Men hun spurte pent om det var greit at hun forsøkte seg først, så skulle ei som var mer erfaren dobbeltsjekke alt det hun gjorde. Det var selvfølgelig greit,- mere tid med vidunderet.  Hun sleit litt med å få gode bilder, for det lille krapylet der inne hadde lagt seg langt bak og med nakken i en bøy opp mot toppen av livmora. Så den ville absolutt ikke vise seg frem noe særlig for "filmkameraet". Men hun fikk tatt de viktigste målene, og jeg var rimelig lettet da jeg skjønte at hun stort sett fikk mål som stemte med "min" termin. Hode, nakke, ryggrad, hjerte, mage, nyrer, blære og alt man kan tenke seg å sjekke så fine ut. Jeg sa at om hun så noe "der nede", så ville vi gjerne vite kjønn, men knøttet bestemte seg for å ligge med navlestrengen godt plantet mellom beina, sånn at det absolutt var noe der uansett hvordan vi så, så vi ble ikke riktig sikre på om det var noe ekstrautstyr der eller ikke. 
Etter ca en halv time, med en del fomling og vanskeligheter med å få gode bilder, så kom den mer erfarne JM inn. Hun sveipet raskt igjennom alle organene, fikk kjempefine bilder. 
Akkurat nå så streika kamera-batteriet og scaneneren er ikke koblet til, men skal få ladet batteriene og legge ut bilder av bildene. :DOg hun kunne helt klart se at det som skjuler seg i magen min er nok en liten gutt!!!! Og der var gutten, ja, sa hun ihvertfall 3-4 ganger mens hun nokså kjapt sveipet over han. Pjokken gikk fra å være veldig sjenert og skjule seg bak navlestrengen til å flashe oss midt i fleisen.  
Så nå håper vi at denne gutten er kommet for å bli, og at vi endelig skal få oppleve det å ha en liten levende en i armene om noen måneder.  Terminen blir uendret, 31. august, men det blir vel KS 1-2 uker tidligere, da. 


Var inne hos Henriksen etterpå også, og alt var bra i dag også. LMH lang, fin og lukket. Tok en dyrkning fra skjeden, og ellers var det fritt frem å reise på fjellet i påska og ellers leve som normalt. Dagens urin viste spor av proteiner, som sist, BT 135/85 (hmmm, skjønner ikke hvordan det undertrykket ble så høyt plutselig, men det bryr vi oss ikke om). 
Veldig fin kontroll. 


beklager fikk rapportert så sent, men vi har hengt i strikken i hele dag for å fikse og kjøpe diverse utstyr til vi skulle få maler her.... :)

10 kommentarer:

 1. Gode nyheter Esme - nå er du over halveis og ALT er bra! Dette blir en stor glede på sensommeren!

  Gode klemmer fra Obbis!

  SvarSlett
 2. Så herlig, Esme :-) Dere ble kanskje ikke overrasket over at det er en gutt inni der?

  Denne gangen skal du komme til mål, Esme, og leve livet som guttemamma

  klem

  SvarSlett
 3. Så fantastisk med ordinær UL!!!
  Du kommer i mål, jeg er fortsatt helt sikker! Og i august skal du holde lillegutten i armene din!!

  Håper dere fikk med bilder å kose dere med!

  SvarSlett
 4. Åh....et par tårer i min øyekrok vitner om at dette var godt å lese:):):) Gratulerer så masse med en liten pjokk inne i hulen! Du blir en super gutte-mamma. Og det er herlig å være gutte-mamma;);)

  Stor klem fra Mette(mom)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Har fulgt bloggen din en stund nå og heier virkelig på deg!! :)
  Ble ordentlig rørt her nå, og syns det var utrolig flott å lese at du har en frisk liten gutt på vei.
  Gode ønsker videre!
  Liv

  SvarSlett
 6. Åååh! Så koselig!! Gratulerer med en liten gutt i magen!!! Stor, stor klem!!!

  SvarSlett
 7. Så fantastisk Esme ! Gratulerer så mye :)) Håper siste halvdel av svangerskapet går rasende fort ;))

  SvarSlett
 8. Glemte å skrive, klem fra Håpefull/lykkeliten ;))

  SvarSlett
 9. *rørt* gleder meg med dere Esme:))) Gratulerer så mye med en flott ul!
  Det å være guttemamma kan anbefales;)

  Gleder meg så til å følge deres vei mot målet, og tenk du er over halvveis!! Hvilken lykke og glede for dere, og også oss som følger med på bloggen din!
  Masse lykke til videre, gleder meg til hver oppdatering:)

  klemmer fra Janne ( babyja)

  SvarSlett
 10. Takk for alle koselige kommentarer alle sammen!! :rørt:
  Det hele er nesten uvirkelig, og jeg tar meg selv i å begynne å håpe enda bittebittelitt mer. :)

  SvarSlett