søndag 27. juni 2010

TAC scheduled

13. august 2010 blir operasjonsdagen.
Synes det hele er innmari spennende, og gruer meg ikke det minste.
Dessverre kan ikke Mannen bli med over da, men både Mamma og Pappa blir med. Heldigvis har jeg ett veldig godt forhold til foreldrene mine, så jeg tror nok at det kommer til å gå veldig bra. Vi kommer antageligvis til å reise på lørdag, ha noen dager i New York før vi drar nedover til New Jersey på den onsdagen (11/8). Den dagen skal jeg treffe Dr. D for første gang, gå igjennom noen undersøkelser, treffe anestesien etc. Når jeg tenker meg om så kan det hende vi drar ned dit på tirsdag kveld, vi får se.  Sykehuset er Kennedy University Hospital i Williamstown NJ.
Har fått noen hotellforslag fra Dr. D, så vi får finne ut hvor vi vil bo. Men det viktigste er vel å få booket flybillettene så snart som mulig.
Gleder meg, og føler på mange måter at dette blir en slags ferie. Har aldri vært i USA før, jeg.

Er det noen som har gode forslag til ting som MÅ sees, BØR kjøpes e.l. i NYC eller Philadelphia eller NJ??? 

Ellers så går det greit å være tilbake i jobb, jeg er vel blitt forskånet fra det største presset iom at alle vaktene i utg var dekket opp før jeg meldte min tilbakekomst... LOL. Helt greit det, lønna blir den samme uansett. Og om jeg må jobbe ekstra så får jeg ekstra betalt også, så det er greit.
Ellers tror jeg sommeren kommer til å gå fort. Starter ferie 2. august, og det er jo bare litt over 1 mnd til. Og før den tid kommer Søsteren med mann og barn på besøk, sånn ca i uke 28 tror jeg det blir. Håper vi får fint vær da, så de kan gå på stranda og sånn på dagtid mens vi er på jobb. Og sånn at de får oppleve litt sommer i år de også, tror ikke de er så veldig fornøyd med været i Trøndelag så langt i år. ;)

6 kommentarer:

 1. oioi! så spennende!! gleder meg til å høre alt om turen og praten og inngrepet :)

  har aldri vært i usa så har ingen tips dessverre.

  Eller, du MÅ spise alle smakene av ben & jerrys is!!! :hyper:

  SvarSlett
 2. Åh - så spennende Esm! Det er jo ikke så lenge til, mindre en 1 1/2 måned - og så heldig du er som får meg mor og far, når mannen ikke kan. Blir spennende å høre alt om turen og operasjonen!

  Tips å kjøpe: Id Minerals sminke - MYYYE billigere der over enn her... Hvis du bruker det da:fnise: Ellers kan du jo kjøpe det i gave til noen.

  SvarSlett
 3. Ja, dette blir spennende altså.
  Nå har jeg ringt St. Olavs for å avtale IVF også i september, så nå er jeg i gang... :D

  Har ikke prøvd Id Minerals, er det helt fantastisk? Bruker ikke så veldig mye sminke, men kanskje en concealer på vinteren, litt øyenskygge og maskara. Og LipGloss e.l. Hva er bra, da?

  B&J-is MÅ jeg jo bare ta en smaksrunde på. Jeg kjenner at det der kommer til å bli ett problem, jeg skal jo egentlig gå NED i vekt...
  hmf.

  SvarSlett
 4. Jeg bruker heller ikke så mye sminke, kun når jeg skal være fin:) Bruker litt solpudder når jeg er melkehvit i huden på vinteren, det gir en veldig fin glød. (og når jeg har brillemerker etter solbriller... Racoon-eyes...)

  De har foundation som er bra, den smelter på en måte inn i huden og gir en fin og jevn hudtone - jeg er plager mye med kviser og sånn, men det er ingen problemer med mineralsminken for den er så bra for huden. Foundationen er i pudderform, så det er veldig lett å påføre den og få et jevnt uttrykk i ansiktet

  Concealeren til Id Minerals er også veldig bra, du kan sikkert sjekke det ut på et perfymeri eller noe sånt, så du ser hva det er.

  Øyenskyggene er også fiiine, var litt pes at de er "løse" - men nå er jeg vant til det og synes det er greit.

  Så JA - Id Minerals er FANTASTISK!

  (Herregud - skulle tro jeg var selger for dette og ikke bare en kjedelig kontorrotte...)

  BTW - tror ikke kalorier som inntas på reise teller... På samme måte som at godis på kino ikke teller - eller øl/potetgull til fotballkampen... Men jeg er noe usikker, for buksene bruker å bli noe trang etter flere slike evenementer på en uke...

  SvarSlett
 5. Å dette blir spennende !! jeg elsker USA, har bodd der selv som au-pair i L.A, pluss at foreldrene mine bodde i Texas i 6 år. Jeg har fartet mye rundt i statene, men jeg har bare vært noen dager i New York, så er ikke så kjent der. Men vi var oppe i frihetsgudinnen (som jeg faktisk syntes var mindre enn forventet..) og empire state building bl.a.. Ellers er det kos bare å gå i gatene i N.Y. og se og shoppe..

  Men det viktigste er jo at opr. blir vellykket og at du blir godt ivaretatt på sykehuset.

  Følger spent med !!!

  SvarSlett
 6. Weeee så spennende!!!
  Her skjer det jammen meg mye:)

  blir så spennende å følge deg på turen, opplevelsene og operasjonen din! Masse lykke til og de beste ønsker for en Mega vellykket operasjon!!!

  Levis er billig å kjøpe i NY, kanskje mannen eller du bruker det?? Mulig bortkastet at du kjøper til deg for vi har nemmelig bestilt bebbis i magen i september vi;)

  Kos deg best du kan!!!

  Klemmer fra babyja

  SvarSlett