søndag 24. oktober 2010

Skulle ønske...

...at jeg allerede var gravid og slapp alt stresset med et nytt forsøk... men lite som tyder på det ;)

Har fått rekkomandert sending hentelapp fra posten, og det ser ut som om den kommer fra utlandet. Så da er det sikkert reseptene mine som er kommet fra Danmark. Litt kjipt at jeg ikke får tid til å hente før på tirsdag, er litt spent. Og så er det litt spennende å se hvordan regimet blir.
Jeg har alliert meg med en privat gyn som skal gjøre UL, men så har jeg begynt å tenke på timingen. CD1 er forventet på neste lørdag. Så skal jeg ha UL på CD 2-3, dvs det må bli mandag. Så skal jeg begynne med sprøyter puregon (venter på dose), før neste UL skal bli på 6. sprøytedag. Det blir jo søndag det.... tror ikke at den private gyn-dr, som jeg absolutt ikke kjenner, er veldig interessert i å ta meg inn på UL på en søndag... Meningen er at jeg skal ha en UL da for å vurdere om folliklene er store nok til å starte Orgalutran i tillegg til puregon...
skal kanskje ikke ta sorgene på forskudd... kanskje kommer ikke mensen før søndag, kanskje kommer den på fredag. Noen andre som har erfaring med private gynekologer ifm forsøk?

Ellers har jeg begynt å bekymre meg litt for det med Orgalutranen, har lest på forum at den er vanskelig å få tak i. Håper det går greit, og i verste fall får vi kjøre til Sverige. Der er det billigere også, 300 kr mindre for en 5-pakk.

Ellers har jeg arbeidshelg og Mannen er i London på fotballtur med min Pappa, Onkel og Fetter. Tror de koser seg, fikk melding om at Fetter G og Mannen fortsatt var ute og drakk absint ved 4-tia i natt. ;) Bra at han får rast litt fra seg!
Bare litt over ei uke igjen til vi tar over huset nå...

torsdag 21. oktober 2010

Øppdeit

har mye på gang for tiden, liten tid til blogging....

masse-masse å gjøre på jobben, blir overtid hver dag nesten. I dag har jeg fri, men det er fordi jeg skal jobbe netter i helga. 
Pga jobben har jeg mange ganger å ta igjen på kjeramikk-kurset, og må nesten gå 2 ganger i uka de neste ukene for å få det jeg har betalt for. 
Vi rydder og planlegger flytting. I dag skal jeg til det nye huset og ta litt mål osv. Vil jo bytte kjøkken, så det må planlegges, og da er det kjekt å vite akkurat hvor rør etc går. I tillegg skal vi få anbud på oppussing av to bad, og det er jo greit å komme i gang med det også. Så da har vi egentlig ikke så veldig god tid før vi må sette i gang. Og så må jeg innom til megler med noen papirer i dag. 
Har fått takst på huset vårt, 2,2 mill sånn som vi håpte. Veldig fornøyd med det, da har vi ihvertfall litt som vi kan forhandle med, selv om vi egentlig ikke vil selge for under 2,1. 

Ellers så er jeg i gang med ny cyklus, og ny runde med CBFM. Lurer litt på om jeg senere en gang skal forsøke å måle på ettermiddagen, jeg får ihvertfall ikke maks denne gangen heller. Men lurer på om EL kom på dag 16 eller 17. 
data for denne runden: 
CD 1, 02.10.10
CD 12: low
CD 13: ikke målt
CD 14: high
CD 15: high
CD 16: ikke målt, sovnet av :blush: 
CD 17-20: high
CD 21-...: ikke målt
Det som ihvertfall var tydelig denne gangen var at test-streken var veldig kraftig på CD 17, nesten like sterk som den andre. Og da tenker jeg at EL enten hadde vært og at hormonene var på tur ned igjen, eller at EL kom på ettermiddagen CD 17 og at hormonene sank raskt. På CD 18 var test-streken nemlig mye svakere enn dagen før. Og etter det har strekene bare blitt svakere og svakere. Vet at man egentlig ikke skal vurdere det, men det blir jo så en spekulerer litt selv... 
Ja, ja. Vi fikk nå lagt inn litt gym også, så man kan jo krysse fingrene for at det årner seg. ;) 

Ellers så har vi bestemt oss; Det blir Danmark, og det blir kortregime i November. Venter bare på å få tilsendt resepter og regime, så kommer vi i gang. Dette blir veldig spennende, for å si det mildt. Håper veldig at vi kommer i gang raskt, begynner å bli rimelig lei av å vente.  :(
  

fredag 15. oktober 2010

International baby loss and pregnancy loss day


On October the 15th, we remember all babies born sleeping, or whom we have carried but never met, those we have held but could not take home, or the ones that came home but didn't stay. Light a candle if you or someone you know has suffered the loss of a baby. The loss of a baby is still a taboo subject. Break the silence!!!!
Will light candles in remembrance of 3 baby boys today. ♥♥♥









Everyone is invited to light a candle on October 15th at 7pm in ALL TIME ZONES.

If everyone lights a candle at 7pm and keeps the candle burning for a least 1 hour, there will be a continuous WAVE OF LIGHT over the entire world on October 15th, Pregnancy and Infant Loss Remembrance Day.

For more information see: http://www.october15th.com/

onsdag 13. oktober 2010

Termindato for minstegutt i dag.

Jeg trenger vel ikke si mer.
:(

tirsdag 5. oktober 2010

Trondheim.

Nå er jeg kommet hjem etter min begivenhetsrike langhelg i Trondheim.
Det startet på fredagen med bisettelse for min onkel. Eller egentlig halvonkel, og han var 22 år eldre enn det pappa er. Så vi har ikke hatt så mye kontakt med dem oppgjennom årene, men litt har det jo blitt. Og han var en innmari fin og lun fyr, som alle satte stor pris på. De siste årene var han veldig preget av alzheimer, så på en måte har han vært borte lenge. Men det er rart at det er helt slutt allikevel. Synes så synd på Tante som sitter igjen, de var veldig glade i hverandre. På kransen fra henne sto det: mitt livs kjærlighet og bestevenn, takk for alt du ga meg. Det syns jeg var så flott, og veldig trist samtidig. Ble litt grining på fredagen, ja.

Var forresten første gangen jeg var i human-etisk bisettelse, men syntes det var veldig fint. Ble litt mere personlig, syns jeg. Nå har jeg vært i både navnefest, bryllup og bisettelse i deres regi, og synes alt har vært fint, men navnefesten var kanskje litt, hva skal jeg si, simpel (?).  Vanskelig å forklare, men jeg  mistenker at det var omstendighetene rundt, ikke selve seremonien som gjorde at det ble sånn. Skal forhåpentligvis på en ny navnefest i november til Nevø T, så da får jeg se hvordan de gjør det en annen plass.

Fredag ettermiddag reiste vi opp på hytta for å forberede 60-årsfeiringen til Pappa. Mamma og jeg plukket "blomster", dvs det ble rogn med blader, noe lyng, og annet småplukk. Nesten alt hadde visnet siden vi var der for 2 uker siden. Men vi fikk da til noen ganske fine borddekorasjoner allikevel, veldig høst.
Søster, Svoger og de to Nevøene kom litt uttpå kvelden, og da var kjernefamilien samlet. Ble en koselig kveld med Mors kjøttsuppe, øl og akk. Jeg hadde testet negativt samme morgen og begynt å spotte, så jeg deltok 100% ;) (måtte jo teste for sikkerhets skyld :p).

Lørdag ble det dekking av bord og litt rydding før gjestene kom kl 12. Vi ble 20 voksne totalt. Først spiste vi en felles lunsj, før vi gikk en runde oppe i hyttefeltet. Pappa ville vise frem hvor vi var og hva vi brukte å gjøre, ihvertfall i nærmiljøet. Noen av hyttenaboene (og gjester) hadde 40 års bryllupsdag samme dag, så der stoppet vi og fikk servert champagne. Så gikk vi videre til Onkel S og Tante J's hytte hvor vi fikk rødvin. og sånn gikk no dagen. ;) Middag ble servert tilbake på hytta vår sånn ca kl 19, og deretter gikk det slag i slag. Min fetter som bor i England og hans kone hadde kommet over, og det var som alltid veldig koselig å treffe dem. Det er rart hvordan det er med noen mennesker, uansett hvor lenge det går mellom hver gang en møtes så går det like lett å prate med dem hver gang.
Og siden dette er en prøverblogg så kan jeg jo nevne at de driver og vurderer surrogati ganske sterkt for tiden. Kona (A) er født helt uten livmor, men med eggstokker. Men det er vel ikke bare bare med surrogati borte i England heller. Jeg vet at A har veldig lyst på barn om mulig, mens min fetter nok i utgangspunktet ikke har hatt spesielle ønsker om å befolke jorden. Men jeg ble veldig glad for at han nå har kommet på andre tanker, og håper virkelig at de finner en vei fremover og lykkes med det.

Søndagen ble brukt til rydding og restitusjon. De siste av oss gikk og la oss kl 5, så vi hadde ikke så fryktelig mye energi til overs. Reiste ned til tr.heim på ettermiddagen.

Mandag var vi på samtale på St. Olavs. De var bekymret for om en 4. graviditet også ville være "bortkastet". Jeg forklarte om TAC'en, Dr. D og hans suksessrate, at etter hans skjønn vil cervix nå også kunne holde flerlingesvangerskap. Og at IVF ikke var noe problem, og at TAC'en ikke innebar noen endringer på deres fremgangsmåter. TAC-operasjoner i Norge har på langt nær samme suksessrate som det Dr. D har, og jeg antar dette skyldes uerfarenhet. Ihvertfall så hadde de på St.Olavs erfaring med bare ett par, og den ene gikk det skikkelig dårlig med, og hun måtte fjerne livmoren etterpå. Så det var viktig for dem at vi var klar over risikoene. Det er vi, men vi har fortsatt troa på at dette kan gå bra for oss. Så da ble vi enige om å ringe inn neste mens. Selv om jeg bare var på CD 3 nå, så ville de at det skulle gå enda litt tid etter operasjonen. Totalt unødvendig i følge Dr. D, men vi har ikke så mye vi skulle ha sagt. Jeg spurte om muligheten for å sette inn 2 egg, noe de kategorisk avviste. Og hadde sagt nei til uansett om cervixinsufficiens eller ikke, i følge dem.
Så da får vi fortsatt prøve på hjemmesnekret spire, om jeg noensinne får EL, da. Og krysse fingrene for at det ordner seg med forsøk før jul. og kanskje sjekke litt mer i danmark....

Ellers så ble denne pp slik:
2pp med CBFM:
CD1: 4/9-10

dag 1-11: ingen test
dag 12-15: lav
dag 16-22: high.
dag 23-28: ingen test
dag 29: mens/CD1 (2/10-10)